about us

В основата на ресторанта стоят българските кулинарни традиции от хилядолетия, във времвто на Велика България, на юг и север от Дунав, по Средиземноморския бряг и чак в Азия.

Желанието ни е да представим на нашите гости храната  и техники на приготвянето й, които са останали някъде в миналото, забравени, но чакащи да бъдат преоткрити.

Кулинарно пътешествие през вековете в България – от древните траки, през Аспарух, Борис, Самуил до днешни времена.

Чрез тази кухня екипът на ресторанта разказва на гостите си една приказка на сетивата, така че те да се почувстват част от нея и да създадат собствен спомен за преживяването си. Средствата за достигането на тази цел са невероятната храна, разказите на Шеф Петров и обстановка, доближаваща се максимално до домашния уют. По този начин посетителите не само биха се върнали отново в ресторанта, но и биха пътували, за да се потопят отново в приказката.

Нашата цел е да докоснем 5те сетива на гостите ни, така както го правят празниците във всички религии.

Направете подарък за една незабравима вечер , за вдъхновяващо изживяване на вашето семейство, приятели или колеги в Secret от Chef Petrov.

Дегустационното меню с над 20 ястия на цена от 139,90 лв. За цялостна завършеност на вечерята сме подготвили и варианти на винени дегустации:

  • 7 уникални вина: 89,90 лв.
  • 4 уникални вина: 69.90 лв.
  • Безалкохолни коктейли (комбуча): 59.90 лв.